Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který dodá vašemu interiéru šarm a eleganci? Seznamte se s naším produktem - konferenční stolek Crystal B s kouřovým jantarovým sklem a stříbrnými nohami.

Tento konferenční stolek je skvělým doplňkem do každého moderního obývacího pokoje. Jeho kouřově jantarové sklo a stříbrné nohy dodávají jedinečný a elegantní vzhled. Je to ideální volba pro ty, kteří chtějí přidat trochu luxusu do svého domova.

Stolek má rozměry 55 x 55 x 55 cm, což ho činí ideálním pro umístění vedle pohovky nebo křesla. Jeho ocelové nohy jsou pevné a stabilní, takže na něm můžete bezpečně umístit nápoje, knihy nebo dekorace. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Konferenční stolek Crystal B je nejen praktický, ale také stylový. Jeho kouřové jantarové sklo a stříbrné nohy dodávají jedinečný a elegantní vzhled. Je to ideální volba pro ty, kteří chtějí přidat trochu luxusu do svého domova. Tak neváhejte a objednejte si tento nádherný konferenční stolek ještě dnes!

Vlastnosti produktu:

  • Elegantní design → k tomuto jedinečnému konferenčnímu stolku se budete vracet. Jeho kouřově jantarové sklo přináší do vašeho prostoru teplý a příjemný pocit.
  • Stříbrné provedení nožek → elegance a sofistikovanost v jednom. Stříbrné nožky dodávají stolku moderní vzhled a zároveň zvyšují jeho stabilitu a trvanlivost.
  • Rozměry 55 x 55 x 55 → perfektní pro každý prostor. Tento stolek se vejde do jakéhokoliv pokoje bez toho, aby zabral příliš mnoho místa, zároveň vám poskytne dostatek prostoru pro vše, co potřebujete mít po ruce.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 55 cm,

  • výška: 55 cm,

  • hloubka: 55 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barevné provedení nožek

stříbrná

Barva nožiček

stříbrná

Provedení

nožky

ocel

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a stylu nábytku s ocelovými nohami. Náš nábytek vám poskytne odolnost a pevnost na dlouhá léta. Ocelové nohy jsou nejen mimořádně pevné, ale také dodají vašemu interiéru eleganci a moderní vzhled. Ocelové nohy se navíc snadno čistí. Ať už je váš styl a preference jakékoli, kus nábytku s ocelovými nohami do vašeho interiéru dokonale zapadne a dodá mu charakter a úroveň. Investicí do tohoto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-crystal-b-kulaty---kourove-jantarove-sklo---stribrna-fi-55-p-49523-1072-1072.html