Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který dodá vašemu interiéru styl a eleganci? Seznamte se s konferenčním stolem Ottavia A s kouřovým jantarovým sklem a zlatými nožkami.

Výjimečný design tohoto stolku přinese do vašeho obývacího pokoje nádech luxusu. Kouřové jantarové sklo dodává stolečku jedinečný vzhled, zatímco zlaté provedení nožiček dodává eleganci a sofistikovanost. Tento konferenční stolek je nejen stylový, ale také praktický s rozměry 80 x 43 x 80 cm, které se snadno vejdou do jakéhokoli prostoru.

Stolek je vyroben z vysoce kvalitní oceli, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost. Horní deska ze skla je nejen krásná na pohled, ale také snadno udržitelná. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Kromě svého atraktivního vzhledu a vysoké kvality materiálů, tento konferenční stolek nabízí také vysokou funkčnost. Jeho rozměry 80 x 43 x 80 cm poskytují dostatek prostoru pro vaše nápoje, knihy nebo dekorace. Takže ať už hledáte stolek pro svůj obývací pokoj nebo kancelář, stolek Ottavia je ideální volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Pevná konstrukce → stolek je vyroben z pevné oceli, což zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Toto je ideální volba pro ty, kdo hledají kvalitu a odolnost.
  • Skleněná deska → je vyrobena z kouřového jantarového skla, což přidává eleganci a sofistikovanost do vašeho prostoru. Navíc je snadno udržovatelná a odolná vůči skvrnám.
  • Optimální rozměry → 80 x 43 x 80 cm - konferenční stolek je dostatečně velký pro vaše nápoje, knihy nebo dekorace, ale zároveň dostatečně kompaktní, aby se vešel do jakéhokoli prostoru.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 80 cm,

  • výška: 43 cm,

  • hloubka: 80 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva nožek

zlatá

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

nožky

ocel

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a stylu nábytku s ocelovými nohami. Náš nábytek vám poskytne odolnost a pevnost na dlouhá léta. Ocelové nohy jsou nejen mimořádně pevné, ale také dodají vašemu interiéru eleganci a moderní vzhled. Ocelové nohy se navíc snadno čistí. Ať už je váš styl a preference jakékoli, kus nábytku s ocelovými nohami do vašeho interiéru dokonale zapadne a dodá mu charakter a úroveň. Investicí do tohoto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-ottavia-a---jantarove-kourove-sklo---zlata-fi-80-p-55707-1072-1072.html