Popis výrobku

rozměry: fi 100/73 cm, materiál: sklo / chromovaná ocel, barva: sklo - bezbarvé, nohy - zlaté

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: fi 100 cm,

  • wysokość

    výška: 73 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barevné provedení nožiček

zlaté

Barva pracovní desky

transparentní

Provedení

nožičky

ocel

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a stylu nábytku s ocelovými nohami. Náš nábytek vám poskytne odolnost a pevnost na dlouhá léta. Ocelové nohy jsou nejen mimořádně pevné, ale také dodají vašemu interiéru eleganci a moderní vzhled. Ocelové nohy se navíc snadno čistí. Ať už je váš styl a preference jakékoli, kus nábytku s ocelovými nohami do vašeho interiéru dokonale zapadne a dodá mu charakter a úroveň. Investicí do tohoto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

nožičky

chromowane

Další informace
Poznejte novou úroveň elegance a stylu s nábytkem s chromovanými nohami. Náš nábytek vyzařuje sofistikovaný půvab, který dodá vašemu interiéru šmrnc. chromové nohy jsou znakem prestiže a modernosti, které obohatí váš prostor o jedinečný design. Chromovaný povrch nohou se navíc snadno čistí, takže váš nábytek bude vždy zářit. Jejich pevná konstrukce zaručuje stabilitu a robustnost, což zajišťuje dlouhodobou spokojenost s používáním. Výběrem kusu nábytku s chromovanými nohami volíte nejen estetiku, ale také odolnost a funkčnost.

pracovní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

Montáž

vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Maximální zatížení pracovní desky

40 kg

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

21 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

103 cm x 5 cm x 103 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

5 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

112 cm x 5 cm x 13 cm

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Kulatý stůl Raymond 100 cm - transparentní / zlaté nohy

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/kulaty-stul-raymond-100-cm---transparentni---zlate-nohy-p-49931-1073-1073.html