Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 240 cm,

  • wysokość

    výška: 88 cm,

  • głębokość

    hloubka: 108 cm,

  • Spací plocha: 145 x 200 cm,

  • Výška nohou: 3,5 cm,

  • Výška sedáku: 42 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Skupina

manšestr

Barva

grafit

Typ

Poso 22

Provedení

Konstrukce

dřevotříska

sedák

polyuretanová pěna T25

Další informace
Objevte vynikající pohodlí a odolnost s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T25. Díky své speciální struktuře se polyuretanová pěna T25 dokonale přizpůsobí tvaru Vašeho těla, poskytne optimální oporu a správnou měkkost. Navíc je trvanlivá a odolná vůči deformaci, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Pokud si vyberete nábytek do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T25, investujete do spolehlivé kvality a dlouhotrvajícího pohodlí. Přijďte si vyzkoušet dokonalé pohodlí, které si přejete a zasloužíte. Váš odpočinek a spokojenost jsou pro nás prioritou.

sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

sedák

čalounické popruhy

Další informace
Čalounické popruhy jsou pásy pružného materiálu, které jsou strategicky umístěny v čalounění sedadla. Jejich hlavní výhodou je, že zajišťují dostatečné napětí a pružnost, což se projevuje trvalou podporou těla. Zajišťují rovnoměrné rozložení hmotnosti uživatele na celou plochu sedadla, čímž eliminují tlak na jednotlivé body. Popruhy čalounění také přispívají k odolnosti sedadla. Díky nim si nábytek zachovává svou původní podobu po mnoho let. Čalounické pásy zabraňují deformaci a poskytují dlouhodobou oporu a pohodlí.

sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

sedák

vatelín

Další informace
Objevte jedinečné pohodlí a útulnost díky sedací soupravě do obývacího pokoje s vatelínem. Vatelín je druh výplňového materiálu, který se používá v čalouněném nábytku, včetně sedáků nábytku do obývacího pokoje. Jedná se o vláknitý materiál, obvykle vyrobený z polyesteru nebo směsi různých vláken, který má za úkol poskytnout sedačce měkkost, pohodlí a objem. Naše výplň poskytuje měkkost a pohodlí, po kterém toužíte po dlouhém dni. Naše sedací souprava z vatelínových vláken je navíc nejen výjimečně měkká, ale také trvanlivá a odolná proti oděru, což znamená, že Vám vydrží po mnoho let.

nožičky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

Korpus

borovice

Rozkládání

ano

DL

Doplňkové vlastnosti

volně stojící nábytek

ano

Typ polštáře

odnímatelný

Montáž

vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

53 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

86 cm x 40 cm x 205 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

42 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

61 cm x 66 cm x 205 cm

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Pohovka Aller s funkcí spaní - Grafitový manšestr Poso 22

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/pohovka-aller-s-funkci-spani---grafitovy-mansestr-poso-22-p-159858-1634-1634.html