Popis výrobku

Hledáte ideální dětskou postel pro vaše malé dobrodruhy? Objevte postel Comfio - šedou, patrovou, výsuvnou, domečkovou, 80x160.

Tato postel je vizuálně poutavá a zároveň praktická. Její šedý odstín dodává moderní vzhled, zatímco design domečku poskytuje bezpečný a zábavný prostor pro vaše děti. Díky rozměrům 87 x 224 x 167 cm se vejde do většiny pokojů, aniž by zabrala příliš mnoho místa.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva a je dodávána v balení pro vlastní montáž. Je vybavena dvěma zásuvkami, což zajišťuje dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo. Postel je navíc vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zajišťuje bezpečí vašich dětí během spánku.

Postel Comfio je navíc ekologická, barva je na bázi vody a zásuvky mají dřevěnou přední část. Tento nábytek je nejen krásný a praktický, ale také šetrný k životnímu prostředí. Vyberte postel Comfio a poskytněte svým dětem komfort, zábavu a bezpečí, které potřebují.

Vlastnosti produktu:

  • Inteligentní konstrukce → Díky promyšlenému designu postele Comfio se stane centrem každé dětské místnosti. Dvoupodlažní postel s výsuvnou funkcí ušetří místo a zároveň poskytne pohodlné spaní pro dvě děti.
  • Bezpečnostní bariéra → Odnímatelná bezpečnostní bariéra dodává rodičům klid na duši, protože se nemusíte bát, že by se vaše dítě během spánku mohlo zranit. Je to ideální řešení pro malé děti, které se teprve učí spát na velké posteli.
  • Ekologické materiály → Postel je vyrobena z dřeva a pokryta ekologickou barvou na bázi vody, což znamená, že je nejen pevná a odolná, ale také šetrná k životnímu prostředí a zdraví vašeho dítěte.
  • Praktické úložné prostory → Dvě zásuvky umístěné pod postelí poskytují spoustu prostoru pro uložení hraček nebo ložního prádla. Tím ušetříte místo v pokoji a udržíte ho vždy v pořádku.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 224 cm,

  • hloubka: 167 cm,

  • Rozměry matrace: 80x160 cm,

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové výsuvné

barevné provedení

Barva korpusu

šedá

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - přední strana

szary

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

ano

dřevěný

Množství:

3

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

bez

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-vysuvna-comfio---sedy--80x160-p-155752-1106-1023.1106.html