Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 60 cm,

  • wysokość

    výška: 70-85 cm,

  • głębokość

    hloubka: 150 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Možnost výběru

Provedení

Korpus

masiv

Další informace
Masivní dřevo je výjimečná surovina, která poskytuje pevný základ pro korpus nábytku. Jeho přirozená pevnost a odolnost zajišťují robustní konstrukci, která vydrží mnoho let intenzivního používání. Masivní dřevo se vyznačuje také krásnou povrchovou úpravou a elegantním vzhledem, což nábytku dodává prestiž a styl. Díky své výjimečné odolnosti poskytuje nábytek z masivního dřeva nejen spolehlivou oporu, ale také dlouhotrvající kvalitu, která obstojí ve zkoušce času. Je ideální pro ty, kdo hledají kvalitní nábytek, který dodá jejich interiéru šarm a charakter. Když investujete do nábytku z masivního dřeva, investujete do odolnosti, krásy a dlouhodobé hodnoty.

nožičky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

sedák

látka

Další informace
Vyzkoušejte si jedinečné pohodlí a styl při sezení na sedadle z vysoce kvalitní látky. Naše sedačky poskytují nejen pohodlí, ale také dodají vašemu interiéru eleganci a charakter. Látka je materiál, který nabízí měkkost a příjemný dotek, díky čemuž je sezení čistým potěšením. Výběrem látkové sedačky volíte trvanlivé řešení, které dodá vašemu interiéru šarm a splní vaše očekávání z hlediska pohodlí a estetiky.

Vysoce elastická pěna HR

Další informace
Zažijte jedinečné pohodlí a vynikající oporu díky vysoce elastické pěně HR. Jedná se o materiál s výjimečnou pružností a přizpůsobivostí, který poskytuje jedinečný zážitek ze sezení. Vysoce pružná pěna HR se vyznačuje rychlým návratem do původního tvaru, což zajišťuje odolnost a dlouhotrvající optimální pohodlí. Její vynikající vlastnosti zmírňují tlak na záda a snižují tlak na kontaktní body, což se projevuje znatelnou úlevou a uvolněním. Pěna HR je navíc odolná vůči deformaci, což znamená, že si kus nábytku z ní vyrobený zachovává vysokou kvalitu a pohodlí po dlouhou dobu. Výběrem kusu nábytku s HR pěnou s vysokou pružností investujete do spolehlivosti, trvanlivosti a výjimečné ergonomie.

Korpus

nábytková deska

Montáž

Nevyžaduje se

plně smontovaný nábytek

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Relaxační lehátko z metalowymi nozkami

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/relaxacni-lehatko-z-metalowymi-nozkami--p-150575-1067-1634.1067.html