Popis výrobku

Hledáte perfektní židli pro dětský psací stůl? Seznamte se s naší dětskou židlí k psacímu stolu Andy - popelavá / růžová.

Tuto židli si vaše dítě okamžitě zamiluje. Její růžová a šedá barva dodá místnosti veselý a hravý nádech. Design je moderní a elegantní, s chromovými nožičkami, které dodávají židli šmrnc.

Výškově nastavitelný sed (42-50 cm) zajišťuje, že židle "poroste" s vaším dítětem, zatímco rozměry 56 x 87-95 x 56 cm jsou ideální pro jakýkoli dětský pokoj. Židle je navíc vybavena kolečky, což umožňuje snadnou manipulaci a pohyb po místnosti.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Kvalitní kovové provedení základny a trvanlivé čalounění zaručují dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Tato židle je nejen praktická a funkční, ale také vizuálně atraktivní doplněk do dětského pokoje.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → šířka 56 cm, výška nastavitelná od 87 do 95 cm a hloubka 56 cm. Díky těmto rozměrům je židle ideální pro dětský pokoj a psací stůl. Nastavitelná výška sedu (42-50 cm) zaručuje pohodlí a správné držení těla během sezení.
  • Kovová základna → základna je vyrobena z kovu, což zaručuje stabilitu a dlouhou životnost židle. Navíc je opatřeny kolečky, které umožňují snadnou manipulaci a pohyb židle po místnosti.
  • Jednoduchá montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.
  • Růžová a šedá  barva čalounění → tato dětská židle má růžovo-šedé čalounění, které dodává místnosti veselý a hravý vzhled. Je to ideální doplněk pro dětský pokoj.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 56 cm,

  • výška: 87-95 cm,

  • hloubka: 56 cm,

  • Výška sedu: 42-50 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

růžová

Barva

popel

barevné provedení

Barva nožek

chrom

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ nožek

na kolečkách

Další informace
Zažijte novou definici pohodlí a funkčnosti s nábytkem na kolečkách. Tento inovativní nábytek vám poskytne bezkonkurenční mobilitu a snadnou přestavitelnost, díky čemuž si můžete svůj prostor libovolně uspořádat podle svých potřeb. Nemusíte se obávat obtížného přemisťování těžkého nábytku - díky kolečkům jej můžete přemisťovat bez námahy. Nábytek na kolečkách se navíc skvěle hodí do mnoha místností - obývacího pokoje, kanceláře nebo dětského pokoje. Je ideálním řešením pro ty, kteří ocení flexibilitu a možnost změny uspořádání.

Typ nožičky

s nastavením výšky

Další informace
Vyzkoušejte jedinečné výhody výškově nastavitelného nábytku s nohama. Díky této inovativní funkci si můžete nastavit výšku nábytku podle svých preferencí a zajistit si tak optimální oporu těla a pohodlí. Je to ideální řešení pro každého, kdo si cení individuality a maximálního pohodlí. Náš nábytek se navíc vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a odolností, což zaručuje dlouhodobé používání bez kompromisů.

Provedení

Mechanismus TILT

Další informace
Mechanismus umožňuje uzamknout sedák ve vzpřímené poloze. Po uvolnění zámku je možné pohodlně sklopit opěradlo podle osobních preferencí.

Doplňkové vlastnosti

Loketní opěrky

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

11 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

61 cm x 22 cm x 56 cm

Hodnocení zákazníků

/detska-zidle-k-psacimu-stolu-andy---popelava---ruzova-p-29956-1377-1377.html