Popis výrobku

Hocker čalouněný taburet Legend

Taburet z kolekce Legend je dodatečný odpočinkový prvek, ideální jak do obývacího pokoje, tak i do apartmánu. Pevná konstrukce sedáku je vyrobená na základu vlnitých pružin a pěny, což zajišťuje komfortní odpočinek jak členům domácnosti, tak i hostům. 
 
Nabídka tvoří moderní kompozici interiéru. Široké boky doplňují celek. Stylová přešití s možností změny barevného provedení obohacují nabídku. Široká nabídka dostupných přírodních kůží a látek umožní snadným způsobem přizpůsobit nábytek k vlastním potřebám.

Vlastnosti produktu: 

  • typ: pro jednu osobu
  • moderní design
  • solidní provedení
  • luxusní komfort odpočinku
  • možnost provedení v potahové látce nebo přírodní kůži
  • možnost výběru barevného provedení nožek
  • přešití s možností změny barevného provedení - možnost se týká pouze přírodní kůže
    
 

               pohodlné opěradlo                              atraktivní přešití                                 vysoká kvalita

 

Provedení:

  • sedadlo - vlnité pružiny typu B (oblouková pružina, šipka ohnutí do cca 10 cm - u této pružiny sedadlo je měkčí - práce na delším kusu), vysoce elastická pěna + polyuretanová pěna. Více podrobností na téma výplní v čalouněném nábytku najděte na našem blogu
  • potahová látka - možnost stvoření, díky výběru látky v konfigurátoru. Pamatujte na to, že v závislosti na druhu materiálu existují příplatky. 
  • nožky - dřevěné
  • výrobce připouští menší rozdíly v rozměrech uvedeného nábytku ± 5 cm

Podívejte se na plnou kolekci Legend od Bydgoský Nábytek:

 

 

související kategorie čalounického nábytku: 

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 71 cm,

  • wysokość

    výška: 45 cm,

  • głębokość

    hloubka: 50 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Možnost výběru

Provedení

nožičky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

sedák

vysoce elastická pěna HR

Další informace
Objevte bezkonkurenční pohodlí a trvanlivost s nábytkem do obývacího pokoje s vysoce elastickým pěnovým sedákem HR. Vysoce elastická pěna HR je materiál s vynikající pružností, který se přizpůsobí Vašemu tělu a poskytuje mu ideální oporu. Kromě toho se vyznačuje výjimečnou odolností - nedeformuje se a její vlastnosti po použití znovu získají původní tvar. Výsledkem je, že nábytek do obývacího pokoje se sedákem z vysoce elastické pěny HR bude dlouho odolný, měkký a pružný.

sedák

polyuretanová pěna

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Hocker Taburet čalouněný Legend

5,00

star star star star star

1 hodnocení

07.11.2023
verified Ověřený nákup
star star star star star
Kvalita a komunikace perfektní....

Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/hocker-taburet-calouneny-legend-p-34076-1634-1634.html