Popis výrobku

Hledáte dokonalou komodu, která dokonale zapadne do vašeho interiéru a nabídne dostatek úložného prostoru? Seznamte se s jednodveřovou komodou Lomin s zásuvkami 100 cm - Béžová / Dub viking.

Tato komoda je skvělým řešením pro ty, kteří hledají nábytek, který je nejen funkční, ale také esteticky přitažlivý. S její béžovou barvou a vikingským dubovým provedením bude tato komoda skvělým doplňkem do jakéhokoli interiéru. Její design je jednoduchý, ale zároveň moderní a elegantní.

Co se týče technických specifikací, tato komoda je vyrobena z kvalitní dřevotřísky a má ABS hrany pro extra odolnost. Je vybavena jedním dveřmi a třemi zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru. Zásuvky jsou navíc vybaveny kuličkovými pojezdy pro snadnou a plynulou manipulaci.

Kromě toho, tato komoda je dodávána v balení, což znamená, že si ji můžete sestavit sami podle vlastních představ. Její rozměry jsou 103.3 x 81.4 x 39.5 cm, což ji činí ideální pro menší prostory. Takže pokud hledáte stylový a praktický kus nábytku, jednodveřová komoda Lomin s zásuvkami 100 cm - Béžová / Dub viking je tou pravou volbou pro vás.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní konstrukce → díky použití kvalitní dřevotřísky a desky MDF je tato komoda Lomin nesmírně pevná a odolná, což zaručuje dlouhou životnost a spolehlivost.
  • Optimální rozměry → s rozměry 103.3 x 81.4 x 39.5 cm, tato komoda poskytuje dostatek úložného prostoru, zatímco zůstává kompaktní a nenáročná na prostor, ideální pro jakýkoli interiér.
  • Praktické uspořádání → s jedním dveřmi, třemi zásuvkami a jednou policí, tato komoda nabízí různé možnosti skladování, usnadňuje organizaci a udržuje váš domov uklizený.
  • Snadná montáž → komoda je dodávána v balení s veškerým potřebným příslušenstvím a návodem, takže její montáž je snadná a rychlá, což šetří váš čas a úsilí.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 103.3 cm,

  • výška: 81.4 cm,

  • hloubka: 39.5 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

béžová

Barva přední části

béžová

Barva přední části

dub viking

Provedení

Přední části

deska MDF 18 mm

Další informace
Objevte výjimečnou dokonalost nábytkové přední desky z MDF o tloušťce 18 mm. MDF (Medium Density Fiberboard) je vynikající surovina, která v sobě spojuje pevnost a estetiku. Díky své hustotě a homogenní struktuře jsou čela z MDF odolná vůči deformacím, což zaručuje dlouhodobou životnost nábytku. Jejich dokonale hladký povrch poskytuje dokonalý podklad pro různé povrchové úpravy, jako je lak nebo dýha. S MDF deskami se také snadno pracuje, což umožňuje vytvářet nejrůznější vzory a detaily. Toto flexibilní řešení umožňuje přizpůsobit čela nábytku individuálním preferencím a stylu interiéru. MDF je navíc ekologicky šetrný materiál, který se vyrábí z recyklovaného dřeva a neuvolňuje žádné škodlivé látky.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Zásuvka

dno z desky HDF šedá

Korpus

dřevotříska

Přední strana

dřevotříska

Provedení

Hrana

ABS

Zásuvkové pojezdy

kuličkové pojezdy

Zásuvkové pojezdy

s plným výsuvem

Panty

zapuštěné / dvojité

Vybavení

Počet dvířek

1

Počet zásuvek

3

Počet polic

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/komoda-lomin-s-zasuvkami-100-cm---bezova---dub-viking-p-156353-1012-1012.html