Popis výrobku

Hledáte ideální dvoudveřovou komodu s šuplíky, která by skvěle zapadla do vašeho interiéru? Objevte komodu Lomin 100 cm - Černý / Dub artisan.

Tato komoda vás okouzlí svým elegantním designem a kombinací černé a dubové artisan barvy. Její moderní vzhled a kompaktní rozměry (103.3 x 123.4 x 39.5 cm) ji předurčují k umístění do jakékoliv místnosti ve vašem domě.

Komoda Lomin je vyrobena z kvalitní dřevotřísky a MDF desky o tloušťce 18 mm. Její kovové nožičky a zapuštěné / dvojité panty zaručují stabilitu a dlouhou životnost. Navíc, komoda je vybavena dvěma dveřmi a třemi policemi, což vám poskytne dostatek úložného prostoru.

Nejenže tato komoda nabízí funkčnost a kvalitu, ale také snadnou montáž. Je dodávána v balení s podrobnými instrukcemi pro montáž. A co víc? Komoda má také dvě zásuvky s kuličkovými pojezdy a dnem z desky HDF v šedé barvě, což jí dodává další výhodu v podobě extra úložného prostoru.

Vlastnosti produktu:

  • Dvoudveřová konstrukce → nabízí dostatek prostoru pro uskladnění vašich věcí, ať už jde o oblečení, knihy nebo dekorace. S touto komodou už nikdy nebudete mít problém s nedostatkem úložného prostoru.
  • Vysoká kvalita materiálů → Komoda Lomin je vyrobena z pevné dřevotřísky a MDF desky, což zajišťuje její dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Kovové nožičky a zapuštěné panty dodávají komodě stabilnost a eleganci.
  • Praktické rozměry → Komoda má rozměry 103.3 x 123.4 x 39.5 cm, což ji činí ideální pro jakýkoli pokoj. Je dostatečně kompaktní, aby se vešla do menších prostor, ale zároveň nabízí dostatek úložného prostoru.
  • Elegantní design → Černá barva v kombinaci s dubem artisan dodává komodě moderní a elegantní vzhled, který se hodí do jakéhokoli interiéru. Tato komoda je nejen praktická, ale také esteticky přitažlivá.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 103.3 cm,

  • výška: 123.4 cm,

  • hloubka: 39.5 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Barva korpusu

černá

Barva čelní části

dub artisan

Provedení

Přední části

deska MDF 18 mm

Další informace
Objevte výjimečnou dokonalost nábytkové přední desky z MDF o tloušťce 18 mm. MDF (Medium Density Fiberboard) je vynikající surovina, která v sobě spojuje pevnost a estetiku. Díky své hustotě a homogenní struktuře jsou čela z MDF odolná vůči deformacím, což zaručuje dlouhodobou životnost nábytku. Jejich dokonale hladký povrch poskytuje dokonalý podklad pro různé povrchové úpravy, jako je lak nebo dýha. S MDF deskami se také snadno pracuje, což umožňuje vytvářet nejrůznější vzory a detaily. Toto flexibilní řešení umožňuje přizpůsobit čela nábytku individuálním preferencím a stylu interiéru. MDF je navíc ekologicky šetrný materiál, který se vyrábí z recyklovaného dřeva a neuvolňuje žádné škodlivé látky.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Zásuvka

dno z desky HDF šedá

Korpus

dřevotříska

Přední strana

dřevotříska

Provedení

Hrana

ABS

Zásuvkové pojezdy

kuličkové pojezdy

Zásuvkové pojezdy

s plným výsuvem

Panty

zapuštěné / dvojité

Vybavení

Počet dvířek

2

Počet zásuvek

2

Počet polic

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/komoda-lomin-s-zasuvkami-100-cm---cerny---dub-artisan-p-156337-1012-1012.html