Popis výrobku

Hledáte konferenční stolek, který by dokonale zapadl do vašeho moderního obývacího pokoje? Seznamte se s konferenčním stolkem Kalso 60 cm - černý jasan portland / zlaté nožky.

Tento konferenční stolek je skvělý nejen svým vzhledem, ale také svými vlastnostmi. Černý jasan portland na horní desce stolku přidává sofistikovaný dotek, zatímco zlaté kovové nožky dodávají nádech luxusu. Jeho design je moderní a elegantní, což ho činí ideálním doplňkem pro každý interiér.

Kvalita výroby a technické provedení tohoto stolku je na vysoké úrovni. Horní deska je vyrobena z nábytkové desky, která je známá svou odolností a dlouhou životností. ABS hrana zase zajišťuje, že tento stolek bude vypadat skvěle i po dlouhém používání.

Tento konferenční stolek je velmi praktický. Jeho rozměry 60 x 39 x 60 cm ho činí ideálním pro menší prostory, ale i do větších obývacích pokojů se skvěle hodí. Navíc, díky tomu, že je součástí širší kolekce, můžete si vytvořit konzistentní vzhled vašeho interiéru.

Vlastnosti produktu:

  • Černý jasan portland → dodává sofistikovaný a moderní vzhled, který se hodí do každého interiéru.
  • Zlaté kovové nožky → dodávají nádech luxusu a elegance, zatímco jejich rámové provedení zajišťuje stabilitu a pevnost.
  • Nábytková deska a ABS hrana → zajišťují odolnost a dlouhou životnost, takže si můžete být jisti, že tento stolek bude vypadat skvěle i po několika letech používání.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 39 cm,

  • hloubka: 60 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožek

zlatá

Barva korpusu

jasan portland černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ nožek

rám

Korpus

nábytková deska

Provedení

Hrana

ABS

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

7 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

67 cm x 6 cm x 67 cm

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-kalso-60-cm---cerny-jasan-portland---zlate-nozky-p-147684-1072-1072.html