Popis výrobku

Hledáte dokonalou kancelářskou židli, která by byla nejen pohodlná, ale také stylová? Seznamte se s naším produktem - otočným křeslem Matrix 3 v jasně růžové a bílé barvě.

Toto křeslo je vizuálně atraktivní a určitě přinese šmrnc do vašeho kancelářského prostoru. Jeho jasně růžové čalounění a bílé nožičky vytvářejí moderní a svěží vzhled, který dodá vaší pracovní ploše jiskru. Navíc, díky svému kompaktnímu rozměru 48 x 79-88 x 57 cm, se snadno vejde do jakéhokoliv prostoru.

Ale nejde jen o vzhled. Toto křeslo je také velmi funkční. Jeho výška sedadla je nastavitelná v rozmezí 46-55 cm, takže si můžete nastavit ideální výšku pro vaše pohodlí. Navíc, díky otočnému podstavci, se můžete snadno otáčet a dosahovat všech stran vaší pracovní plochy bez nutnosti vstávání.

Křeslo Matrix 3 je navíc velmi snadno sestavitelné, takže se nemusíte obávat složité montáže. A s kovovými nožičkami je toto křeslo nejen odolné, ale také stabilní. Takže pokud hledáte křeslo, které je nejen krásné, ale také praktické a pohodlné, je otočné křeslo Matrix 3 ideální volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Otočný podstavec Praktická výhoda tohoto křesla je jeho otočný podstavec. Díky tomu můžete snadno přesouvat a otáčet se bez nutnosti vstávat. To znamená, že můžete snadno dosáhnout na všechno na vašem pracovním stole, aniž byste museli vstávat a přerušovat svůj pracovní tok
  • Růžová čalounění Křeslo je čalouněné v jasně růžové barvě, která přidává moderní a stylový dotek do vaší kanceláře. Tato barva může také přispět k zvýšení vaší kreativity a produktivity
  • Regulovatelná výška sedadla Výška sedadla je nastavitelná od 46 do 55 cm, což zajišťuje, že můžete najít tu správnou výšku pro vaše pohodlí. Tím se snižuje riziko bolesti zad a krku a zvyšuje se produktivita
  • Kovové nožičky Křeslo má kovové nožičky, které jsou nejen odolné a dlouhodobě trvanlivé, ale také přidávají moderní a elegantní vzhled. Jejich bílá barva dokonale doplňuje růžové čalounění, vytvářejíc tak harmonický a přitažlivý vzhled

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 48

    šířka: 48 cm,

  • 79-88

    výška: 79-88 cm,

  • 57

    hloubka: 57 cm,

  • 46-55

    Výška sedu: 46-55 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

růžová

Barva

bílá

barevné provedení

Barva nožek

bílá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ nožek

otočná základna

Další informace
Objevte jedinečnou funkčnost a pohodlí nábytku na otočné základně. Řešení, které posune vaše lenošení na zcela novou úroveň. Díky schopnosti otáčet se kolem své osy poskytuje pohodlný přístup do různých směrů a umožňuje vám volný pohyb. Kromě toho toto provedení šetří místo a dokonale funguje v místnostech s různými dispozicemi. Otočný nábytek také dodává interiéru jedinečný charakter a modernost.

Typ nožek

na kolečkách

Další informace
Zažijte novou definici pohodlí a funkčnosti s nábytkem na kolečkách. Tento inovativní nábytek vám poskytne bezkonkurenční mobilitu a snadnou přestavitelnost, díky čemuž si můžete svůj prostor libovolně uspořádat podle svých potřeb. Nemusíte se obávat obtížného přemisťování těžkého nábytku - díky kolečkům jej můžete přemisťovat bez námahy. Nábytek na kolečkách se navíc skvěle hodí do mnoha místností - obývacího pokoje, kanceláře nebo dětského pokoje. Je ideálním řešením pro ty, kteří ocení flexibilitu a možnost změny uspořádání.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Maximální zatížení

100 kg

Balení výrobku

Balení číslo 1

7,5 kg

šířka

šířka:

63 cm

Výška

Výška:

43 cm

výška

výška :

53 cm

Hodnocení zákazníků

/otocna-zidle-matrix-3---svetle-ruzova---bila-p-39152-1377-1377.html