Popis výrobku

Deska: laminovaná deska MDF, podstavec: dřevo, barva: olše
Rozměry: 120(160)x70x61(75)
vzdálenost mezi nohami (délka příčky) 64cm
noha - břízové dřevo

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 120 cm,

  • wysokość

    výška: 62 cm,

  • głębokość

    hloubka: 70 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva pracovní desky

olše

Barva korpusu

olše

Provedení

pracovní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

pracovní deska

deska MDF

Další informace
Poznejte spolehlivost a funkčnost nábytkové desky z MDF. MDF (Medium Density Fiberboard) je materiál střední hustoty, který je z mnoha důvodů vynikající volbou pro nábytkovou pracovní desku. Deska je mimořádně pevná a stabilní, což znamená, že se snadno nedeformuje ani nepraská. Díky svému hladkému a rovnoměrnému povrchu poskytuje ideální základ pro různé typy povrchových úprav, jako je lakování nebo dýhování. Snadno se s ní také pracuje, takže je možné vytvořit pracovní desku jakéhokoli tvaru nebo rozměru. MDF deska je také odolnější vůči vlhkosti než tradiční dřevo, takže je ideální pro použití v kuchyních a koupelnách.

nožičky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Rozkládání

ano

Montáž

vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Rozkládací konferenční stolek DANIEL Barva Olše

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/rozkladaci-konferencni-stolek-daniel-barva-olse--p-32407-1072-1072.html