Popis výrobku

Hledáte ideální závěsnou skříňku pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem závěsná skříňka Kalso v tmavě modré barvě.

Tato skříňka je nejen praktická, ale také vizuálně atraktivní. Její tmavě modrá barva dodá vašemu interiéru moderní vzhled a zlatá úchytka přidává luxusní dotek. Její šířka 135 cm je ideální pro umístění knih nebo dekorací.

Skříňka Kalso je vyrobena z kvalitní nábytkové desky s ABS hranou pro dlouhou životnost. Její rozměry 135 x 30 x 30 cm jsou ideální pro malé i velké prostory. Navíc má 1 zavřený výklenek s výklopnými dvířky, která poskytuje dostatek úložného prostoru.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Zadní strana je vyrobena z 3 mm HDF desky, která je odolná a dlouhodobě stabilní. Skříňka je navržena pro zavěšení, což ušetří místo na podlaze a dodá vašemu pokoji čistý a moderní vzhled.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorná skříňka → s rozměry 135 x 30 x 30 cm nabízí dostatek prostoru pro uskladnění nejrůznějších věcí, což přispívá k udržení vašeho obývacího pokoje v čistotě a pořádku.
  • Odolná konstrukce → díky využití kvalitní nábytkové desky a ABS hrany, je tato skříňka extrémně odolná a vydrží dlouhodobé použití, což vám ušetří náklady na nákup nového nábytku.
  • Kovová úchytka → zlatá kovová úchytka nejenže dodává skříňce elegantní vzhled, ale také zajišťuje snadné otevírání a zavírání, což zvyšuje komfort používání.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 135 cm,

  • výška: 30 cm,

  • hloubka: 30 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

tmavě modrá

Barva přední části

tmavě modrá

Provedení

Typ nožičky

žádné - volba pro zavěšení

Další informace
Objevte revoluční řešení pro váš prostor - závěsný nábytek bez nohou. Zapomeňte na tradiční nohy, tento inovativní design dodá vašemu interiéru moderní a minimalistický styl. Závěsný kus nábytku vám poskytne svobodu při uspořádání, ušetří místo a dodá místnosti lehkost. Objevte pocit prostornosti, aniž byste museli složitě uklízet pod nábytkem. Toto funkční řešení je nejen estetické, ale také praktické - získáte více úložného prostoru, a to bez kompromisů. Vytvořte si jedinečný prostor pomocí závěsného nábytku - je to pro vás to nejlepší řešení.

Přední části

nábytková deska

Korpus

nábytková deska

Provedení

Hrana

ABS

Úchytky

kov

Zadní strana

deska HDF 3 mm

Systém otevírání

plynová vzpěra

Vybavení

Počet výklopných dvířek

1

Počet výklenků

2

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

17 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

36 cm x 9 cm x 141 cm

Hodnocení zákazníků

/zavesna-skrinka-kalso-135-cm---tmave-modra---zlate-uchytky-p-147670-1064-1064.html