Popis výrobku

Hledáte ideální taburet, který by kombinoval styl a funkčnost? Seznamte se s naším taburetem Belluno s úložným prostorem v hnědém provedení Preston 24.

Estetika tohoto kusu nábytku je nesporná. Jeho hnědý odstín a útulný vzhled přidají vašemu interiéru teplý a přívětivý vzhled. Umělá hmota nožiček a dřevěná konstrukce dodávají tomuto taburetu moderní, ale zároveň tradiční vzhled.

Taburet Belluno je nejen krásný, ale také nesmírně praktický. Jeho rozměry 50 x 47 x 50 cm ho činí ideálním pro menší prostory, kde je třeba využít každý centimetr. Sedák z polyuretanové pěny T30 zaručuje pohodlí, zatímco vnitřní úložný prostor nabízí praktické řešení pro ukládání všedních předmětů.

Co se týče materiálu čalounění, hnědý Preston 24 je hydrofobní materiál, který odolává vodě a jiným tekutinám, což prodlužuje životnost nábytku. To znamená, že si můžete užívat svůj nový taburet po dlouhou dobu bez obav z poškození.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorný úložný prostor → Belluno taburet je navržen tak, aby poskytoval dostatek úložného prostoru. Skryjte vše, co potřebujete, a udržujte svůj domov uklizený a organizovaný.
  • Pohodlné sezení → Sedák z polyuretanové pěny T30 nabízí vynikající pohodlí a podporu. Užijte si relaxaci a pohodlí po dlouhém dni.
  • Odolný a trvanlivý → Konstrukce z dřeva a nožičky z umělé hmoty zaručují dlouhou životnost a stabilitu. Tento taburet bude sloužit po mnoho let.
  • Hydrofobní materiál → Potah je vyroben z hydrofobního materiálu Preston 24, který je odolný vůči vodě a skvrnám. Udržujte svůj taburet čistý a svěží bez námahy.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 50 cm,

  • výška: 47 cm,

  • hloubka: 50 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Typ

Preston 24

Vlastnosti

hydrofobní materiál

Barva

hnědá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Nožky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

Vybavení

Nádobka

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Nevyžaduje se

plně smontovaný nábytek

Hodnocení zákazníků

/taburet-s-uloznym-prostorem-belluno---hnedy-preston-24-p-154613-1634-1634.html