Popis výrobku

Vitrína do jídelny Arko 05

Arko 05 je třídveřová vitrína o originálním vnitřku. Přední část vitríny je rozdělená do jednodveřové prosklené části a dvoudveřové plné -zajímavých riflování MDF. Korpus je proveden v matné bílé barvě, zatímco přední části okouzlují vysokým leskem. K vitríně doporučujeme také i dodatečné LED osvětlení - což zdůrazní její vizuální výhody.

Vlastnosti produktu:

  • typ vitríny: třídveřová, částečně prosklená
  • originální MDF riflování na přední části
  • počet polic: 5 (včetně 2 skleněných)
      

                elegantní forma                                      vkusné úchyty                                   přední část v lesku

Provedení:

  • přední část - MDF
  • korpus - laminovaná deska 16 mm
  • okraje - ABS 
  • dvířky - tiché dovírání
  •  sklo - tvrzené (certifikované)

Barevné provedení nábytku:

  • bílý (korpus) + bílý lesk (přední část)
  • vložka - MDF bílý lesk riflovaný

 + 

Dodatečné funkce:

Podívejte se na plnou kolekci Arko od ML nábytek:


Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 92 cm,

  • wysokość

    výška: 138 cm,

  • głębokość

    hloubka: 42 cm,

Více parametrů

barevné provedení

barevne provedení korpusu

bílé

barevné provedení korpusu

bílý

Barva čelní části

lesk

Provedení

Korpus

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je vynikající surovinou pro výrobu nábytku, která nabízí mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškrábání, což zajišťuje dlouhodobou kvalitu a estetický vzhled nábytku. Díky své odolnosti je nábytek robustní a vydrží každodenní používání po mnoho let. Kromě toho se laminovaná deska snadno udržuje - stačí ji otřít vlhkým hadříkem, aby si zachovala svůj krásný vzhled. Laminátová deska navíc nabízí širokou škálu vzorů a barev, což Vám umožní sladit nábytek s Vaším vlastním stylem a interiérem. Díky různým dekorům můžete vytvořit moderní i klasický design nábytku. Jedná se také o surovinu, se kterou se snadno pracuje, což vám dává možnost přizpůsobit si nábytek na míru.

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

čelní části

deska MDF

Další informace
MDF desky jsou ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Je vyrobena ze dřeva s vysokou hustotou a poskytuje výjimečnou stabilitu a odolnost. Díky své homogenní struktuře je MDF deska ideální pro výrobu nábytkových čel a zaručuje hladký a přesný povrch. MDF je ekonomické řešení, které nabízí vysokou kvalitu za přijatelnou cenu. Díky své odolnosti a estetickému vzhledu vypadá nábytek s čely z MDF elegantně a vydrží dlouhá léta.

čelní části

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a praktičnost skla jako suroviny pro výrobu nábytkových čel. Skleněná čela jsou synonymem moderního designu a vysoké kvality. Sklo je nejen mimořádně estetické, ale také odolné a snadno se čistí. Díky svému hladkému povrchu se snadno čistí a je odolné vůči skvrnám nebo poškrábání. Je ideálním řešením pro ty, kteří ve svých interiérech oceňují jednoduchost a krásu. Sklo navíc opticky zvětšuje prostor a dodává místnosti lehkost a jas. Lze jej také použít k podsvícení, čímž vzniká jedinečný vizuální efekt.

Provedení

police

laminovaná deska

police

tvrzené sklo

sklo

temperované

Vybavení

Počet dvířek

3

Počet polic

6

Počet prohlubní

8

Montáž

vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

29 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

45 cm x 11 cm x 112 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

29 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

52 cm x 8 cm x 146 cm

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Vitrína třídveřová nízká Arko 05

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/vitrina-tridverova-nizka-arko-05-p-23317-1092-1064.1092.html