Popis výrobku

Hledáte ideální taburet, který by dokonale doplnil váš interiér a zároveň poskytoval dostatek úložného prostoru? Seznamte se s naším taburetem s úložným prostorem Lonigo - Hnědý Forever 63.

Toto je nábytek, který okouzlí svým vzhledem a praktičností. Hnědý odstín materiálu Forever 63 dodává taburetu elegantní a nadčasový vzhled, který se snadno hodí do každého interiéru. Umělé nožičky dodávají celkovému designu moderní nádech.

Taburet je vyroben z kvalitního dřeva, což zaručuje jeho pevnost a dlouhou životnost. Sedák je vyplněný polyuretanovou pěnou T30, která zajišťuje maximální pohodlí při sezení. S rozměry 50 x 47 x 50 cm je taburet dostatečně prostorný pro úložný prostor a zároveň kompaktní, aby se vešel do jakéhokoli prostoru.

Nejenže je tento taburet esteticky přitažlivý, ale také je velmi praktický. Jeho hlavní předností je úložný prostor, který poskytuje dostatek místa pro uložení různých předmětů. Navíc, materiál čalounění je vhodný pro domácnosti se zvířaty, takže si nemusíte dělat starosti o poškození.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → Taburet s úložným prostorem Lonigo má rozměry 50 x 47 x 50, což znamená, že se vejde téměř kamkoli a zároveň poskytne dostatek úložného prostoru. Ideální řešení pro malé prostory nebo pro ty, kteří hledají víceúčelový nábytek.
  • Dřevěná konstrukce → Tento taburet je vyroben z dřeva, což zaručuje jeho trvanlivost a stabilitu. Díky tomu je Lonigo nejen praktický, ale také odolný a dlouhodobě spolehlivý.
  • Polyuretanová pěna T30 → Sedák taburetu je vyroben z polyuretanové pěny T30, která je známá svou vysokou odolností a komfortem. Díky tomu poskytuje taburet pohodlné sezení a zároveň je odolný proti opotřebení.
  • Materiál vhodný pro zvířata → Pokud máte doma zvířata, pak je tento taburet ideální volbou. Materiál čalounění je vhodný pro zvířata, což znamená, že je odolný proti poškrábání a snadno se čistí. Takže i když máte doma malého drápka, váš taburet zůstane vypadat skvěle.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 50 cm,

  • výška: 47 cm,

  • hloubka: 50 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

hnědá

Typ

Forever 63

Vlastnosti

materiál vhodný pro zvířata

Vlastnosti

hydrofobní materiál

barevné provedení

barevné provedení korpusu

hnědé

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Nožky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

Úložný prostor

ano

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Nevyžaduje se

plně smontovaný nábytek

Hodnocení zákazníků

/taburet-s-uloznym-prostorem-lonigo---hnedy-forever-63-p-154854-1634-1634.html