Popis výrobku

Psací stůl Loft

Stylový psací stůl z kolekce Loft výrobce New Elegance je elementem, který se hodí do všelijakých typů místností. Praktická konstrukce je bezpochyby výhodou a předností, díky čemu stůl umožňuje pohodlné užívání ať už dospělými, tak dětmi.

Atraktivní zbarvení dubu lancelot podtrhuje klimatický nádech modelu, přitahující zrak jak domácích, tak i hostí. Stůl je vyroben z odolné nábytkářské desky, což zaručuje dlouholeté užívání svým majitelům.

Vlastnosti produktu:

  • vysoká kvalita provedení
  • stůj je vybaven policí pod psací deskou
  • model je dodáván smontovaný
  • módní barevné spojení
  • 2 roky záruka


   

               solidní provedení                                   ozdobná forma                                 praktická konstrukce

Provedení produktu:

  • laminovaná nábytkářská deska
  • kovové nohy

Barevné provedení produktu: Dub Lancelot

 

Prohlédněte si další produkty z nabídky kolekce Loft od producenta New Elegance.


Jiné kategorie:

Nábytkové systémy do ložnic - Postele do ložnic - Noční stolky - Komody do ložnice - Skříně s posuvnými dveřmi do ložnice -Skříně do ložnice - Toaletní stolky - Zrcadla do ložnice - Taburety do ložnice

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 124 cm,

  • wysokość

    výška: 76 cm,

  • głębokość

    hloubka: 60 cm,

Více parametrů

barevné provedení

barevné provedení korpusu

dub lancelot

Barevné provedení nožiček

černé

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

nožičky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

sedák

látka

Další informace
Vyzkoušejte si jedinečné pohodlí a styl při sezení na sedadle z vysoce kvalitní látky. Naše sedačky poskytují nejen pohodlí, ale také dodají vašemu interiéru eleganci a charakter. Látka je materiál, který nabízí měkkost a příjemný dotek, díky čemuž je sezení čistým potěšením. Výběrem látkové sedačky volíte trvanlivé řešení, které dodá vašemu interiéru šarm a splní vaše očekávání z hlediska pohodlí a estetiky.

Montáž

Nevyžaduje se

plně smontovaný nábytek

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

25,2 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

63 cm x 78 cm x 127 cm

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Psací stůl Loft

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení

Podobné výrobky

/psaci-stul-loft-p-42625-1377-1377.html